Team Unioo

Hos Unioo udgør vores team en skøn blanding af mennesker med alskens baggrunde og evner. Du finder datanørder, sprogkunstnere, kundeservice-guruer, teknikentusiaster og dugfriske, lærelystne unge.

Mange af os kombinerer vores professionelle færdigheder med erfaringer fra andre hjørner af arbejdslivet. Denne mangfoldighed giver os mulighed for at tænke kreativt og se tingene fra alle mulige vinkler, når vi arbejder på at skabe fantastiske løsninger.

Hvad mere er, har næsten alle i vores team prøvet kræfter med frivilligt arbejde, lige fra forældrebestyrelser og borgerforeninger til velgørende initiativer og sportsforeninger. Det dybt engagerede arbejde i frivillige foreninger giver os en unik forståelse for de udfordringer, vores brugere møder. Vores fælles passion er at hjælpe mennesker og bruge vores ekspertise til netop det formål.

Vi er stolte af vores forskelligartede baggrunde og vores evne til at arbejde sammen om at skabe værdi for foreninger i hele Danmark.

Indehaverne

Martin Have, CEO

Martin Have er vores dynamiske CEO og en af Unioo's stiftere. Martin er den type person, der altid bringer smil og positiv energi med sig, hvor han går.

At arbejde frivilligt er i hans DNA. Faktisk kan du stadig finde ham hoppe rundt med de lokale børn i Spørring som gymnastikinstruktør!​

Martin er en iværksætter hele vejen igennem, og han er dedikeret til at gøre Unioo til det bedste værktøj til foreningsadministration, der findes. Han ved, hvordan man navigerer i det komplekse foreningslandskab, og han er altid på udkig efter nye måder at gøre livet lettere for frivillige bestyrelsesmedlemmer.​

Martin er ikke kun forretningsmand - han er også en musiker med en uddannelse i saxofon fra Royal Academy of Music i Aarhus. Hans kreative tilgang til forretningsudvikling og innovation afspejler hans passion for musik. Når han ikke arbejder med udviklingen af Unioo og eller tager ud og møder spændende foreningsmennesker og samarbejdspartnere, nyder Martin at give koncerter i hele Danmark. Musikkens verden er hans fristed og en kilde til konstant inspiration i hans professionelle arbejde.

Martin er ikke kun vores CEO; han er hjertet og sjælen i Unioo. Hans entusiasme og stolthed, når vi hjælper Danmarks fantastiske frivillige foreninger, smitter på hele kontoret.

Mads Carstensen, CTO

Mads Carstensen, vores teknologiske guru, medbringer en stærk teknisk baggrund med mange års erfaring inden for softwareudvikling og systemarkitektur. Hans ekspertise er kernen i Unioo's teknologiske fundament.​

Mads' evner indenfor softwareudvikling krydser hans solide interesse i online sikkerhed. Dette unikke krydsfelt gør, at al data, som Unioo har med at gøre, behandles sikkert og krypteret.

Mads går forrest i den daglige drift og sikrer, at teknisk udvikling og kundesupport går hånd i hånd. Han bygger bro (ja, han vandrer faktisk endeløst) mellem disse to afgørende afdelinger for at sikre sig, at vi konstant udvikler vores produkt ud fra brugernes behov.

Det var kampsport, der var Mads' vej ind i foreningslivet. Han træder ind i teknologiens dojo med samme engagement og dedikation, som han bruger indenfor sin sport. Mads kombinerer sin tekniske knowhow med en dyb forståelse for forretningsbehov og brugerperspektiver. Han er ikke kun en tech-wizard; han er også en empatisk kommunikator, der formår at samle folk omkring en idé og lede dem (os!) til de rigtige beslutninger.

Det var ligetil for Mads at tage beslutningen om at gå ind i et partnerskab med Martin, da han i 2020 fik muligheden for det. Her kunne han kombinere sin passion for mennesker og foreningsliv med sin tekniske ekspertise.

Når du bruger Unioo, drager du fordel af Mads' tekniske ekspertise og hans engagement i at gøre foreningsadministration lettere.

Når du bruger Unioo, ved du, at du er i trygge og kompetente hænder med Martin og Mads ved roret. Vi håber, at du kan mærke vores entusiasme, stolthed og passion, når du bruger vores system og når du kontakter os ved brug for hjælp eller med gode idéer.

Velkommen til Unioo!