Hvis du også er medlem af en bestyrelse, så skal du tjekke, om du sidder inde på bestyrelsessiden eller medlemssiden. Hvis du sidder på din bestyrelsesprofil, så skal du logge ud og logge ind på din medlemsprofil i stedet.

Dette gøre du ved at gå ind på vores forside på vores hjemmeside www.unioo.io. Oppe i højre hjørne finder du en login knap.

Når du trykker på login knappen kommer der en drop down menu, der giver dig muligheden for at vælge, om du vil logge ind som bestyrelsesmedlem eller som foreningsmedlem.

Her skal du vælge "Som medlem i forening". Du skal logge ind med dine loginoplysninger, som du også bruger til din bestyrelsesprofil. Når du er logget ind her, kan du tilknytte dit betalingskort og blive betalende medlem.