Prøv følgende:

1. Genindlæs siden, så den bliver opfrisket. Tryk på Shift+F5 for Windows. Tryk på Command+R for Mac. Ellers kan du trykke på "indlæs side" oppe ved adresselinjen eller markere adressen, så den bliver blå og så trykke på Enter.
  2. Log ud og ind igen. Log ind fra vores hjemmeside unioo.dk (brug ikke invitationslink, når først du er oprettet). Læs mere her.
  3. Tjek dit internet - vær sikker på, at du har en stærk internetforbindelse. Det kan give problemer, hvis man sidder på et offentligt netværk/arbejdsnetværk. Log evt. af dette netværk og brug dit Wifi på telefonen. Del evt. internettet (hotspot) fra mobil til computer.
  4. Skift device - prøv at bruge din mobiltelefon/tablet i stedet for din computer eller omvendt. Eller lån af en anden. Læs her hvordan man kan hjælpe hinanden.
  5. Skift internetbrowser - læs hvordan her.
  6. Åbn en inkognito-fane og prøv inde i den. I Chrome findes inkognito f.eks. oppe under de tre prikker øverst til højre i browseren.
  7. Genstart computer/telefon/tablet.
  8. Opdater styresystem, hvis der ligger systemopdateringer tilgængelige (se under "Indstillinger").

Rådene er generelt gode råd til, når teknikken driller, så dem kan du godt indprente i nethinden til din fremadrettede brug af det digitale.