Unioo - forenklet bestyrelsesarbejde

Brug for hjælp til bestyrelsesværktøjet? Tryk her.

Unioo blev grundlagt med en vision om at lette byrden for frivillige foreninger ved at udvikle et digitalt værktøj, der samler alt bestyrelsesarbejde. Resultatet er vores digitale bestyrelsesværktøj, hvor bestyrelser kan dele filer, planlægge møder, fordele opgaver, og holde styr på medlemmer og billetsalg.

Vi har et tæt samarbejde med foreninger i hele Danmark, hvilket konstant inspirerer os til at udvikle nye funktioner og forbedre eksisterende. Vores vision er forankret i vores egne erfaringer som frivillige, og det driver os til at tilbyde værktøjerne til jeres forening.

Se introvideo nederst i artiklen

Hop med på Unioo's rejse - prøv værktøjet gratis og oplev:

Fildeling:

Del dokumenter og billeder sikkert med bestyrelsen, og slip for besværet med at finde og videregive filer.

Møder:

Effektiviser mødeforberedelsen ved at samle alt omkring møder ét sted og send automatisk referater til deltagerne.

Opgaver:

Administrer opgaver med deadline, tildel dem, og få dem automatisk oprettet på en opgaveliste.

Medlemmer og kontingenter:

Håndter foreningens medlemmer og kontingenter let og sikkert med vores medlemssystem.

Billetsalg:

Sælg billetter til arrangementer online, modtag betaling online, og få et nemt overblik over deltagere og solgte billetter.

Bliv en del af Unioo og oplev den digitale revolution indenfor
bestyrelsesarbejde.

Introvideo

Se denne korte introduktionsvideo, hvor Martin Have fortæller mere om Unioo:

Unioo's hjælpe- og infoside om bestyrelsesværktøjet

Vi har lavet en helt hjælpe- og infoside, hvor du kan læse alt om vores forskellige værktøjer til jeres bestyrelse. Find den her