Unioo tilbyder en solid løsning til billetsalg ved arrangementer, når man har oprettet sin forening i Unioo. Denne artikel giver en intro til, hvad vi tilbyder.

Hvilken slags arrangementer bruges det til?

Unioo's billetsystem er designet til arrangementer, hvor der skal sælges et vist antal billetter til f.eks. koncerter, fællesspisninger, kunstudstillinger, strikkeaftener, foredrag, fester, sportsbegivenheder osv.

Hvordan fungerer det?

Sælg billetterne online og modtag betaling online via betalingskort og scan billetterne i døren med en Smartphone/iPhone. På denne måde får foreningen et godt overblik over deltagere og antal solgte billetter. Medlemmerne/eventets deltagere får nem adgang til billet via sms og betaler billetten på sikker vis med betalingskort eller MobilePay.

OBS: Foreningen skal oprette betalingsaftale for at kunne sælge billetter.

Hvordan kan billetten designes?

Der er mange valgmuligheder ift. at designe den enkelte billet:

• Giv eventet navn, tilmeldingsfrist og beskrivelse.
  • Læg et billede op for begivenheden, som passer til foreningen og begivenheden.
  • Opret lokation for eventet, hvis der er en. Hvis eventet er online, kan dette stå i beskrivelsen for eventet.
  • Der kan vælges "Ubegrænset" antal billetter eller vælges et maksimum.
  • Der kan laves forskellige slags billetter til det enkelte arrangement, som kan have forskellige priser. Feks. "Voksenbillet", "Børnebillet" og "Seniorbillet". Man kan for den enkelte billettype vælge, hvor mange, der skal sælges, samt vælge, om der skal være et maksimum antal af den enkelte billettype pr. person.
  • Der kan vælges, om der skal opkræves moms.
  • Opret billetkontrollører

Hvordan kommer man i gang?

Kom i gang helt bindingsfrit ved at prøve at oprette forskellige billetter og designe dem, så det passer til jer og jeres event. Billetterne er først aktive, når I har trykke "Aktivér". Læs mere om at oprette event med billetsalg her

Hvad koster det?

Hos Unioo bliver man ikke bundet af dyre betalingsaftaler eller abonnementer - det er rent gebyrer, som prisen består af.

Transaktionsgebyr (indløsergebyr):

For foreningen koster det et transaktionsgebyr. Det er denne form for gebyr, som man ved en online transaktion ikke kommer udenom, uanset hvilken betalingsløsning, man vælger. Det er blandt andet sikkerheden, man her betaler for. Størrelsen på dette afhænger af, hvilket kort kunden benytter. Clearhouse pålægger som udgangspunkt 1,25% for Visa, Visa/Dankort & Mastercard. Dertil kommer der sammenlagt 52 øre (fladt) for transaktionsgebyr og 3-D Secure. For Dankort tager NETS 0,32% i gebyr (der er intet transaktionsgebyr og 3-D Secure her).

Administrationsgebyr:

Ved billetsalg betaler kunden altid DKK 7,70. Dvs. hvis I sætter billetten til at koste 150,- kr., så kommer kunden sammenlagt til at betale 157,70,- kr. Tænk evt. dette beløb ind i prissætningen på den enkelte billet.

Læs evt. mere om Unioo's priser og udbetaling her

Unioo's hjælpeside

Brug Unioo's hjælpeside, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om Unioo.