Unioo tilbyder et godt og sikkert medlemssystem, hvor foreningen let kan håndtere alle sine medlemmer. Foreningen kan oprette medlemmer og oprette så mange forskellige kontingenter, som der ønskes. I kan selv vælge, hvor ofte kontingenterne skal rulle. Unioo udbetaler pengene for kontingenterne til foreningen hver torsdag.

Foreningen som helhed

Hos Unioo arbejder vi på at skabe en helhedsorienteret løsning for foreninger, der gør det nemt og billigt at ordne al det administrative arbejde. Vores mål er at frigive værdifuld tid til alle jer frivillige, så I kan bruge jeres tid på at udføre godt, sjovt og velgørende arbejde.

Derfor adskiller vi os fra de fleste andre udbydere indenfor administration af foreningsmedlemmer ved to ting:

1. Ingen dyre betalingsaftaler eller løbende abonnementer.
  2. Alt bliver samlet - fra kontingentbetaling og billetsalg til bestyrelsesarbejde.

I det følgende vil vi gennemgå, hvad dette indebærer.

En billig og nem betalingsløsning

De fleste udbydere indenfor håndtering af automatiske kontingentkørsler og billetsalg kræver, at man binder sig til et abonnement eller at man opretter betalingsaftaler, hvor man løbende betaler faste beløb. Alt dette slipper du for hos Unioo, hvor alt er samlet inde i vores system og I derfor ikke selv behøver oprette jer hos diverse betalingsudbydere. Det eneste, som dette koster, er det normale transaktionsgebyr.

Der pålægges de normale transaktionsgebyrer og evt. gebyrer for digitale sikkerhedsforanstaltninger, som I under alle omstændigheder ikke ville slippe for. Og så betaler jeres medlemmer et beløb pr. transaktion for administrationen. Størrelsen af de enkelte gebyrer kommer an på, hvilket kort jeres medlemmer benytter sig af, samt hvor ofte der skal betales kontingent.

Læs mere om priser og udbetaling her.

Læs mere om de specifikke gebyrer her.

Alt bliver samlet

Hos Unioo kan din forening samle alt arbejdet. Vores værktøj giver foreningens bestyrelse disse muligheder:

• Mødehåndtering: Bestyrelsen får mulighed for at oprette og planlægge møder og skrive dagsorden og referat, der helt automatisk sendes ud til bestyrelsens medlemmer. Bestyrelsens medlemmer kan give deres bidrag til dagsordenen og melde, om de kan komme. Referaterne gemmes automatisk og kan altid findes frem. Dette giver et godt og overskueligt overblik over jeres møder. Læs mere om mødehåndtering her.
  • Fildeling: Bestyrelsen får mulighed for at dele filer, dokumenter og billeder m.m. Der kan oprettes mapper, så der kommer orden i det hele. Dette gør, at der ikke er ét medlem, der sidder med det hele og gør det især nemt, når der er udskiftning i bestyrelsen. Den nye bestyrelse får automatisk adgang til det hele. Alt er opbevaret med de bedste online sikkerhedsforanstaltninger. Læs mere om fildeling her
  • Opgavefordeling: Bestyrelsen får mulighed for at oprette arbejdslister med opgaver, der skal udføres. Man kan skrive, hvornår opgaven skal udføres, tilføje beskrivelse og fordele opgaven til enkelte bestyrelsesmedlemmer. Man kan markere, når opgaven er løst. Dette gør bestyrelsesarbejdet mere effektivt. Læs mere om opgavefordeling her
  • Billetsalg: Hvis foreningen afholder arrangementer, hvor der skal sælges billetter til, kan man oprette arrangementet gennem Unioo og sælge billetter dertil. Man kan give billetsiden et flot look med billede, samt give beskrivelse og sælge forskellige billettyper. Billetterne sælges online og kan scannes i indgangen med smartphone. Dette er en billig løsning for foreningen, som uddybet ovenfor. Læs mere om billetsalg her
  • Medlemmer og kontingent: Hvis foreningen har medlemmer, der skal betale kontingent, så kan dette også ordnes gennem Unioo. Man kan oprette kontingenter af forskellig art og knytte de oprettede medlemmer på dem. Man kan vælge, om det skal være helårlige, halvårlige, kvartalsvise eller månedlige betalinger. Læs mere om automatisk kontingent her
  • Indberetning til banken: Hvis jeres forening har bankkonto hos et pengeinstitut, der bruger Unioo, foregår den årlige indberetning af data, sikkert gennem Unioo. Vi har skabt et brugervenligt system, der gør det nemt for foreningen at give al den fornødne data til jeres pengeinstitut. Vi har høj digital sikkerhed, hvor alle filer krypteres og alt opbevares på sikre servere. Læs mere om vores datasikkerhed her