Når foreningen er oprettet i Unioo via pengeinstitut:

Luk bankkontoen ved at kontakte jeres pengeinstitut. De kan stoppe indberetningen og lukke bankkontoen.

Brug Unioo alligevel - Unioo's bestyrelsesværktøj er relevant for alle bestyrelser og frivilliggrupper, der kan lide struktur og nemme, digitale løsninger. Man kan benytte sig af Unioo, selvom man ikke har en bankkonto. Læs mere om alle funktionerne her.

Når foreningen IKKE er oprettet via et pengeinstitut:

Hvis jeres forening skal slettes i Unioo, når I selv har oprettet den uden tilknytning til pengeinstitut, skal man kontakte os på mail [email protected], så vi kan slette den.

Unioo's hjælpeside

Brug Unioo's hjælpeside, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om Unioo.