Skift indberetter

Det er indberetten selv, der skal overdrage indberetterrollen til den nye indberetter.

Indberetter overdrager indberetteransvaret således:

1. Gå ind under "Indberetning" i menuen til venstre.
  2. Aller øverst til højre, lige over den hvide firkantet med alle punkterne til indberetningen, er der en grå knap, som hedder "Annuller/Overdrag indberetning". Den trykker du på.
  3. Du får nu to valgmuligheder. Du skal trykke på den til venstre, hvor der i den blå knap står "Overdrag indberetning".
  4. Hvis det er en ny forening, får du nu mulighed for at skrive navn, email og telefonnummer på den nye indberetter. Hvis det er en forening, der allerede har indberettet tidligere (og altså er oprettet), får du mulighed for at vælge den nye indberetter blandt de eksisterende bestyrelsesmedlemmer.
  5. Tryk "Overdrag indberetning".
  6. Herefter får den nye indberetter en SMS og en email med et link, som han/hun skal følge.

Så skulle overdragelsen være vel overstået.

Læs her, hvad en indberetter er.