Hvis du har fået en besked fra Unioo adresseret til en anden end dig, hvis en anden har bekræftet sig som dig eller hvis du mistænker, at nogen har været inde på din bruger, kan du læse med her.
Det skal understreges, at man kun kan komme ind på din konto, hvis man logget ind med mailadresse og kodeord. Hvis en anden person alligevel har været inde, kan det kun være fordi at man:
  1. Har siddet på en computer og ikke logget ud, hvorfor en anden kan få adgang efterfølgende, f.eks. en offentlig bibliotekscomputer.
  2. Har udleveret login til andre, f.eks. ifm. at man har fået hjælp.
  3. Har fået sammenblandet sin konto med en anden ifm. at man har hjulpet andre bestyrelsesmedlemmer.
  4. Har spyware på sin computer, hvorfor en anden har fået adgang uden tilladelse.

Hvis du stadig føler dig utryg, er du velkommen til at kontakte os i Unioo på [email protected] eller telefon 5555 6610.