Hjælp inde i bestyrelsesværkstøjet

Inde i selve bestyrelsesværktøjet kan du finde hjælpetekster og -videoer. Vi opfordrer til, at du kigger disse igennem som det første - disse værktøjer er nemlig lavet lige præcis til dig og din forening.  De findes i form af små ikoner med spørgsmålstegn, man kan trykke på, infotekster og infobokse, samt inde på det lille spørgsmålstegn oppe i højre hjørne på de enkelte sider.

Unioo's hjælpeside

Hvis du har andre spørgsmål eller vil vide mere om Unioo, kan du finde en masse gode hjælpeartikler her på vores hjælpeside. Her kan du finde svar på ofte stillede spørgsmål og generel information om Unioo og vores bestyrelsesværktøj. Søg på dit spørgsmål eller emne i søgefeltet eller kig rundt i de forskellige kategorier.

Kundeservice

Hvis du ikke føler dig hjulpet af vores hjælpetekster, hjælpeartikler og videoer, er du velkommen til at kontakte os. Ring til os på +45 5555 6610 eller skriv til os på [email protected].