Når indberetter og evt. andre har godkendt og underskrevet indberetningen, men der stadig er en eller flere, der endnu ikke har oprettet sig, kan alle dem, der har oprettet sig, gå ind og ændre kontaktoplysninger som f.eks. mailadresse, hvis man har fundet ud af, at kontaktoplysningerne er forkerte.

Gå ind under "indberetning" i menuen på din brugerprofil. Her vil det fremgå, at du har underskrevet. Du skal trykke på "Se status":

Nu åbnes en oversigt over, hvilke bestyrelsesmedlemmer, der har underskrevet, hvem der mangler og hvem der ikke har oprettet sig endnu. Ud for de enkelte medlemmer, der ikke har oprettet sig endnu, er der en lille knap, der hedder "Redigér":

Når man trykker der, åbnes der et vindue op, hvor man får mulighed for at redigere bestyrelsesmedlemmets kontaktoplysninger:

Når oplysningerne er blevet opdateret, sendes der automatisk en ny invitation til medlemmet. Hvis der er en gammel bestyrelse, får personen først besked, når alle de gamle bestyrelsesmedlemmer har underskrevet.