Følg disse trin for at oprette mange nye medlemmer på én gang:

1. Gå ind på medlemssiden.
  2. Tryk på "+" ud for "Medlemmer" øverst på siden.
  3. Tryk på "Opret mange medlemmer":
  4. Vælg enten "Semi-kolon" eller "Komma".  Start med semi-kolon, hvis du er i tvivl. Hvis det ser mærkeligt ud efter upload, så er det fordi, du skal vælge den anden valgmulighed.
  5. Tryk på "Upload CSV".
  6. Navngiv derefter kolonnerne:
  7. Tryk herefter "Næste". Her kommer det frem, hvis der er problemer med nogle af "medlemmerne". I dette følgende tilfælde er et spørgsmål om, at jeg har blanke rækker og rækker med overskrifter, som jo ikke er medlemmer. Dem Ignorerer jeg blot. Men tjek, om der er nogen, der er fejl i.
  8. Dernæst trykker du på "Næste", og så er medlemmerne oprettede:

Læs om, hvad en CSV-fil er, her.