De fleste ændringer sker i forbindelse med bestyrelsens generalforsamling, hvor der under alle omstændigheder skal laves en indberetning, som vores system Unioo automatisk sætter i værk.

Men hvis der skal laves ændringer i løbet af året, som hvis der f.eks. afholdes en ekstraordinær generalforsamling eller der skal udmeldes/indmeldes et bestyrelsesmedlem, så må man lave en ekstra indberetning.

Man sætter selv sådan en i værk ved at gå ind under "Indberetning" i menuen til venstre og så trykke "Start indberetning". Herefter laver I ændringerne og underskriver allesammen.

Alt dette gælder kun, hvis du har et pengeinstitut tilknyttet. Man er fri til at gøre lige, hvad man har lyst til, hvis man ikke har en bankkonto.

Læs denne artikel, hvis der er et bestyrelsesmedlem, der grundet død, sygdom eller anden akut årsag ikke kan være i bestyrelsen enten midlertidigt eller permanent.