Hvis du er med i flere foreninger, der benytter sig af Unioo, tilgår du alle foreningerne inde fra din personlige bruger. Du kan have så man mange foreninger tilknyttet, som du har lyst til.

Vær opmærksom på, at det er vigtigt, at du kun bruger én mailadresse inde i Unioo, således at du ikke har en profil for hver forening. Du skal have én profil.

Sådan skifter du mellem dine foreninger:

Der er to veje ind til en oversigt over dine foreninger. Den ene er øverst i menuen til venstre på din brugerprofil:

Den anden er at gå ind i dine indstillinger i menuen til venstre og så trykke på "Dine foreninger" nederst:

Når du har trykket dig ind under dine foreninger, kommer foreningsoversigten frem, hvor du kan klikke dig ind på den forening, du skal ind på:

Vidste du...

... at du frit og uforpligtende kan prøve Unioo's bestyrelsesværktøj? Find funktionerne i menuen venstre i bestyrelsesportalen. Find ud af mere inde på denne hjælpeside