Når du er oprettet i Unioo, skal du logge ind på din bruger inde fra vores hjemmeside unioo.dk (tryk her). Vær opmærksom på, at det ser lidt anderledes ud på en telefon.

Oppe i højre hjørne, finder du en knap, hvor der står "Log ind":

Her får du muligheden for enten at logge ind som bestyrelsesmedlem eller som foreningsmedlem. Her vælger du "Som bestyrelsesmedlem", hvis du er bestyrelsesmedlem og skal ind og lave indberetning:

Så kommer du ind på selve log ind-siden. Her skal du skrive dit brugernavn; det er din e-mail. Og så skal du skrive den adgangskode, som du selv lavede ved oprettelsen. Hvis du har glemt din kode, kan du læse denne artikel

Når du har skrevet både e-mail og kodeord, skal du trykke "Log ind".

Har du brug for hjælp?

Hvis du støder ind i problemer, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig igennem indberetningen eller i gang med vores bestyrelsesværktøj.