Vil du gerne lave dit kodeord om?

Hvis du gerne vil ændre dit kodeord, så kan du gøre dette inde på din side, når du er logget ind:

1. Gå ind under "Indstillinger" i den blå menu til venstre og tryk på din bruger.
  2. Så kommer din bruger med kontaktoplysninger frem til højre. Nederst er der en blå knap, der hedder "Rediger profil". Den trykker du på.
  3. Scroll ned til "Adgangskode" og skriv din nye kode i de to felter. Husk, at din nye kode også skal overholde ovenstående krav til en sikker adgangskode.
  4. Tryk "Gem". Nu har du fået en ny adgangkode:)