Når du opretter dig i Unioo, er det efterfølgende din mailadresse, som er dit brugernavn. Du logger ind med din mailadresse og det selvvalgte kodeord.

Dit password/kodeord, skal:

• være mindst 8 tegn langt
  • indeholde minimum et tal
  • indeholde minimum et stort og et lille bogstav

Her er et eksempel på et gyldigt kodeord: Jus8perLis

Vi anbefaler, at man ikke bruger det samme password flere steder.

Flere konti

Det er ikke muligt at "dele" mailadresse med en anden person. Er der flere i familien, som skal bruge systemet, er det derfor nødvendigt at oprette en ny mailadresse, så I har hver jeres personlige mailadresse.

Det er gratis at oprette både en Hotmail og en Gmail, og der findes flere andre gratis udbydere af mailadresser. Efter oprettelse, kan du i indstillingerne på den nye mailadresse oprette "videresend", så I stadig kun skal tjekke én mailadresse.

Flere foreninger

Sidder du i bestyrelsen for flere foreninger, vil du uden problemer kunne tilgå dem. Hvis du opretter dig med samme mailadresse, kan du nemt skifte forening i menuen. Det kan kun lade sig gøre, hvis du benytter samme mailadresse.

Har du glemt dit kodeord?

Hvis du har glemt dit kodeord, kan du nulstille det fra loginsiden og lave et nyt. Men tjek først:

• at du har husket at skelne mellem store og små bogstaver.
  • at Caps Lock ikke er slået til ved en fejl. Når Caps Lock er slået til, skriver dit tastatur som udgangspunkt store bogstaver. Caps Lock er en knap ude i ventre side af dit tastatur (ofte nummer tre fra bunden). Der står enten "Caps Lock" på den, eller også er der en pil med en firkant under. På nogle computere lyser den, når den er slået til. På andre computere må du lige tjekke, om den er slået til, ved at skrive noget et andet sted, fx et dokument i Word. Du slår den fra og til blot ved at trykke på den.
  • at du har husket, at din adgangskode skal indeholde minimum 8 tegn, samt at den indeholder både tal og store og små bogstaver.
  • at den mailadresse, som du bruger til at logge ind med, er den rigtige, samt at du har skrevet den helt korrekt.

Vil du gerne lave dit kodeord om?

Hvis du gerne vil ændre dit kodeord, så kan du gøre dette inde på din side, når du er logget ind. Gå ind under "Indstillinger" i den blå menu til venstre og tryk på din bruger. Så kommer din bruger med kontaktoplysninger frem til højre. Nederst er der en blå knap, der hedder "Rediger profil". Den trykker du på. Scroll ned til "Adgangskode" og skriv din nye kode i de to felter. Husk, at din nye kode også skal overholde ovenstående krav til en sikker adgangskode.