Denne artikel inaktiveres snart. Gå over på søstersiden for denne hjælpeside, hvor der er meget mere om bestyrelsesværktøjet: Tryk her

Du kan uploade en eller flere filer/dokumenter af gangen. Du kan enten "trække" en eller flere filer ind fra din computer. Du kan "slippe" dem på en mappe eller i den øverste firkant.

Du kan også klikke på det blå ikon med et + og derefter vælge de ønskede filer fra en mappe på din computer.

Se videoen herunder: