Denne artikel inaktiveres snart. Gå over på søstersiden for denne hjælpeside, hvor der er meget mere om bestyrelsesværktøjet: Tryk her

Du kan nemt oprette mapper og på den måde få et bedre overblik over bestyrelsens dokumenter.

Det er også muligt at have undermapper, så du eksempelvis kan have en mappe der hedder "Regnskab" og i denne have mapperne 2018, 2019, 2020 osv.

Når du er inde i "Filer", klikker du på den blå knap med et "+" og derefter på "Opret mappe".

Giv derefter mappen et navn og klik på "Opret mappe".

Du kan nu tilføje filer ved enten at "hive" dem over fra en mappe på din computer eller ved at klikke og vælge dem fra en mappe på din computer.