Unioo's hjælpeside er til for at hjælpe dig, der har spørgsmål til systemet, dig som har brug for hjælp til at indberette eller dig, der vil vide mere om, hvad Unioo er.

Vi har skrevet hver enkelt hjælpeartikel ud fra spørgsmål, som vores brugere løbende har. Det handler ofte om den lovpligtige indberetning, hvor vi i hjælpeartiklerne vejleder i de enkelte dele af den og imødekommer spørgsmål om alt lige fra at komme i gang til tekniske problemer.

Derudover har vi en hjælpeside om vores bestyrelsesværktøj - tryk her for at komme hen til den.

De enkelte hjælpeartikler bestar af tekst, billeder og videoer.

Sådan bruger du hjælpesiden

Søgefeltet

Søg på det, du mangler svar på eller viden om, i søgefeltet øverst på hjælpesiden.

Søg på et emne, f.eks. "Vedtægter" eller "MitID". Eller søg på et helt spørgsmål, f.eks.: "Hvad er en indberetning" eller "Hvordan underskriver man?". Så kommer der forskellige forslag til relevante hjælpeartikler frem.

Kategorierne

Du kan også klikke dig ind på de forskellige kategorier. Klik dig f.eks. ind under "Udfyld indberetning" for hjælp til, hvordan du indberetter.

Relaterede artikler

Under hver artikel, finder du et udvalg af artikler, som har relation til den, du læser. Klik på dem og bliv ført videre til næste hjælpeartikel.

Blå links

Inde i de enkelte hjælpeartikler, finder du sommetider blå skrift; hvis du trykker der, bliver du ført videre til en anden hjælpeartikel.

Tag kontakt til os

Vi håber, at du finder den hjælp og information, du har brug for. Hvis ikke, må du gerne tippe os om, hvilken hjælpeartikel, der kunne have hjulpet dig videre.

Hvis du har akut brug for hjælp til noget, som vores hjælpeside ikke kunne hjælpe dig med, er du velkommen til at kontakt vores kundeservice.

Vidste du...

... at du frit og uforpligtende kan prøve Unioo's bestyrelsesværktøj? Find funktionerne i menuen venstre i bestyrelsesportalen. Find ud af mere inde på denne hjælpeside