Hvis der er nogen af siderne i filen, som er blanke og ikke behøver være der, så skal de fjernes.

Lad som om, du vil printe filen. Vælg hvilke sider, der skal printes (vælg udsnit). Og når du så skal vælge printer, så blot vælg "Gem som PDF". For Mac-brugere findes denne løsning nederst til venstre, hvor der blot står "PDF".

Gem den evt. på dit skrivebord, så den er let at finde. 

 

 

Unioo's hjælpeside

Brug Unioo's hjælpeside, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om Unioo. Brug søgefeltet øverst eller kig kategorierne igennem.

Se nedenfor - her har vi fundet relaterede artikler.