Inde i Unioo's system skal du som indberetter uploade filer som referat, vedtægter og lignende. Men der kan kun uploades én fil pr. upload. Dvs. hvis dit referat f.eks. fylder flere sider, men ligger i flere separate PDF-filer, så skal du have dem sammenlagt til én pdf-fil.

En løsning

En løsning på dette kan være at gå ind på Google i din browser og søge på "Merge pdf" (det betyder sammenlæg PDF). Her kommer der mange forskellige bud på løsninger på dit problem. Vi anbefaler dog PDF Resizer.

PDFResizer.com - sådan gør du:

1. Gå ind under "Merge PDF":

2. Tryk på "Vælg arkiver" og find de filer, der skal lægges sammen. Tryk derefter på "Upload files!":

3. Vælg "Looks good, do the magic!":

4. Tryk på "Download" under den lille miniature af dokumentet:

5. Find filen, som du har downloadet, under overførsler eller downloads (den mappe, som dine overførsler normalt ender i). Hvis du ikke kan finde filen, kan du søge på "pdfresizer" i dine dokumenter. Den ser cirka sådan ud:

En løsning

En løsning på dette kan være at gå ind på Google i din browser og søge på "Merge pdf" (det betyder sammenlæg PDF). Her kommer der mange forskellige bud på løsninger på dit problem. Vi anbefaler dog PDFResizer.