Når du f.eks. har scannet dit dokument ind på computeren, så kan det fylde rigtig meget - mere end vores system kan uploade.

Du kan komprimere din fil ved at bruge et online komprimeringsværktøj som f.eks. "PDF Resizer". Gå ind under "Resize PDF", upload din fil og vælg den nye størrelse (f.eks. 150dpi).

Vær opmærksom på, at når du komprimerer din fil, gør du opløsningen lavere, så hvis du vælger en alt for lille størrelse, så bliver filen utydelig.