Indmeldelse

Hver ting til sin tid - tingene skal gøres i den rigtige rækkefølge. Når der oprettes nye bestyrelsesmedlemmer, så skal alle de gamle bestyrelsesmedlemmer ind og godkende deres oprettelse ved at underskrive med deres MitID, før de nye medlemmer modtager invitationen på SMS og e-mail.

Det gøres således, så alle nuværende bestyrelsesmedlemmer har mulighed for at være medbestemmende, så det ikke blot er indberetter, der alene har magten til at invitere nye medlemmer ind. Så man kan sige, at det blot er en demokratisk proces.

Udmeldelse

Når folk skal meldes ud, gælder lidt det samme. Men dem der skal meldes ud, bliver ikke meldt ud, før alle har skrevet under med deres MitID. Dem der skal udmeldes, skal ikke underskrive. Man kan ikke udmelde sig selv.

Læs her, hvordan man melder bestyrelsesmedlemmer ud.

Alt dette gælder kun, hvis du har et pengeinstitut tilknyttet. Man er fri til at gøre lige, hvad man har lyst til, hvis man ikke har et pengeinstitut tilknyttet.