Hvis man ønsker at lave frikontingent op til en ny opkrævningsperiode, kan dette gøres under oprettelsen af kontingenten. Hvis du ønsker hjælp til selve oprettelsen af et kontingent, kan du læse nærmere i vores hjælpeartikel: https://kundeservice.unioo.io/help/opret-kontingent.

Når du er kommet til "Betaling" i din oprettelse af kontingent, kan du lave frikontingent. Her skal du under betalingsindstillinger trykke på knappen "Betal altid samme sats". Så får du nemlig mulighed for at vælge, hvor mange dage kontingentet skal være frit/gratis op til en ny opkrævningsperiode. Når du har gjort dette og har trykket næste, har du oprettet frikontingentet. Til sidst skal du trykke "Næste" for at få et samlet overblik over dit kontingent.