Ja, ved oprettelse af et kontingent kan man vælge, om prisen på abonnementet skal falde gradvist pr. dag i hele kontingentets løbetid eller om der skal være en fast pris. Ved sidstenævnte prismodel kan man evt. vælge et antal dage op til kontingentets udløb, der skal være  helt gratis. Månedlige kontingenter kan ikke gradueres. Gradueringen sker på daglig basis og kan ikke laves f.eks. egentlig eller månedsvis.

For at aktivere funktionen med gradvist mindre kontingentbeløb igennem kontingentperioden, skal man under "Betaling" ved oprettelse af et kontingent aktivere "Graduér betalingen gradvist" som vist her: