Hvad er den "offentlige profil"?

Den offentlige profil viser indhold fra jeres bestyrelsesportal. Den viser generel information om foreningen, bestyrelsesmedlemmer og evt. referater fra seneste bestyrelsesmøde, hvis I vælger at gøre dem offentligt tilgængelige. Derudover er det også via den offentlige profil, at nye medlemmer kan tilkoble sig foreningens kontingenter eller købe billetter til jeres arrangementer. Det er sådan set en slags "mini-hjemmeside" for jeres forening. (Se videoen nederst på denne side).

Kontingenter & billetsalg

Bruger I medlemssystemet i Unioo, kan nye og gamle medlemmer tilkoble sig et kontingent via den offentlige profil. Præcis på samme måde viser den offentlige profil de arrangementer, I tilføjer i eventsystemet, og det er også her, at man så kan købe de billetter, I har sat til salg.

Aktivering af den offentlige profil

Under indstillinger finder I jeres offentlige profil. I kan give siden et navn, så den passer til jeres forening, ligesom der kan uploades et logo og et baggrundsbillede. Se i videoen her, hvordan du aktiverer den offentlige profil.

Du finder indstillinger for den offentlige profil her

Offentlig profil som hjemmeside

Man kan bruge den offentlige profil som hjemmeside, hvis det eneste, man har behov for, er et flot forsidebillede og logo, beskrivelse af foreningen og underkategorierne, som vi tilbyder:

• Information (om foreningens og kontaktinformation, herunder links til sociale medier)
  • Bestyrelsen (overblik over bestyrelsen og evt. referater fra bestyrelsesmøder)
  • Indmeldelse (hvor medlemmer kan tilmelde sig kontingenter)
  • Events (hvor man kan købe billetter til arrangementer)
  • Log ind (hvor medlemmer kan logge sig ind på deres brugerside)

Se denne video for at se en prototype på en offentlig profil igennem Unioo: