På din egen personlige computer eller mobiltelefon behøver du ikke. Her er det faktisk en fordel at forblive logget på, så man kommer automatisk ind på sin profil, når man åbner Unioo næste gang.

Men på offentlige computere eller andres computere anbefaler vi altid at logge ud, så der ikke er nogen, der kan gå ind på din bruger og lave rod i det eller udnytte din data.

Log ud ved at trykke på dette lille ikon:

Unioo's hjælpeside

Brug Unioo's hjælpeside, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om Unioo. Brug søgefeltet ovenfor eller kig kategorierne igennem.