1. Man skal starte med at vælge, om man vil uploade sin legitimation gennem vores krypterede SMS-link, eller om man ønsker at uploade billederne fra computeren.

2. Når man skal bruge vores SMS-link, så skal man starte med at trykke på knappen “Send SMS-link". Hvis man ikke modtager linket, så kan man evt. tjekke, om det er ens korrekte telefonnummer, som er under ens indstillinger i Unioo.

3. Herefter vil man modtage en SMS fra os, hvor man skal tilgå det link, som er i SMS’en

4. Når linket er åbnet op, kan man starte med at trykke på enten sundhedskortet eller kørekortet/passet. Herefter skal man trykke på “Klik her”.

5. Når man trykker på knappen, skal man vælge, om man selv ønsker at tage billedet med det samme inde i vores system, eller om man ønsker og uploade billedet fra ens mobiltelefon (sidstnævnte kræver, at man tager billedet, inden man trykker på SMS-linket).

6. Når man har valgt billedet, skal man godkende billedet. Herefter vil man få et grønt flueben ud fra legitimationen, om man kan nu trykke sig videre til næste legitimationsform. Når man har uploadet begge ID-kort, kan man fortsætte i indberetningen på sin computer, telefon eller tablet.

Læs mere op upload af legitimation her.

Unioo's hjælpeside

Brug Unioo's hjælpeside, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om Unioo.