Du kan altid finde et overblik over den samlede bestyrelse under Indstillinger:

Bestyrelsesmedlemmerne kan opdatere deres kontaktinfo og stamdata og tilføje et profilbillede, når de er logget ind på deres egen profil.

Du kan tilføje nye bestyrelsesmedlemmer ved at klikke på det lille ikon med et "+".

Har foreningen et pengeinstitut tilknyttet, kræver pengeinstituttet, at ændringer i bestyrelsen foregår gennem en indberetning. Læs mere om dette her.