Unioo er for alle

Unioo er udviklet med alle, unge som gamle, i tankerne. Vi ved, hvor energikrævende det kan være for ældre mennesker at skulle sætte sig ind i den digitale verden. Og det er netop på baggrund af dette, at vi har udviklet vores indberetningssystem. Den nye lovgivning med det skærpede fokus på hvidvask og terror gør nemlig, at institutioner som pengeinstitutter er begyndt at kræve, at alt foregår digitalt. På denne måde kan de bedre overholde den strenge lovgivning uden at hæve priserne.

På forkant

Vi var på forkant, da den nye lovgivning blev vedtaget. Vi vidste, at der nu ville komme en kæmpe bølge af pengeinstitutter, som ville have alt foreningsarbejdet digitaliseret. Og fordi vi har meget erfaring med foreningsarbejde, så vidste vi, at der ville komme udfordringer for både pengeinstitutter og foreninger. Det er nemlig enormt tidskrævende at indsamle data og legitimation. Det er især svært, når der er tale om ældre mennesker for hvem den digitale verden stadig er ny og fager - og drønirriterende.

Giv ikke op!

Vi har sommetider ældre mennesker, der ringer ind til vores kundeservice og næsten har givet op på forhånd, alene fordi indberetningen er digital.

Så du er ikke alene, hvis du sidder og er irriteret, nervøs eller forvirret over, at det hele nu skal være online.

Men når så først de er kommet i gang, så oplever mange, at det sådan set ikke er så slemt. Og hvis der er nogen, der stadig synes, at det var en hård omgang at komme igennem, så kan vi alle glæde os over, at indberetningen med vores værktøj i Unioo trods alt er utroligt nemt og ekstremt tidsbesparende i forhold til ALTERNATIVET.

Og noget andet, som vi kan glæde os over, er, at når først foreningen har lavet første indberetning, så er den årlige indberetning for fremtiden meget lettere.

Ja, når nu indberetningen skal foregå digitalt, så er Unioo klart det nemmeste.