Tryk her for at få en liste over ting, som du skal have klar til indberetningen.

Er du indberetter? Tryk her for vejledning.

Er du inviteret ind af indberetter? Tryk her for vejledning.

Fem gode råd:

1. Følg instrukserne i systemet: Tryk på de små ikoner med spørgsmålstegn og læs al den generelle vejledning.
  2. Hjælp hinanden i bestyrelsen eller ræk ud til jeres venner eller familiemedlemmer.
  3. Brug vores hjælpeside at søge hjælpen frem på. Hav den gerne ved hånden hele vejen igennem indberetningen. Herinde kan du også blive oplyst om, hvorfor I skal foretage indberetning og lignende. Tryk her for at åbne vores hjælpeside.
  4. Vær grundig: Læs alt grundigt, før I trykker på "Godkend" (eller "Næste") hele vejen igennem.

5. Vær tålmodig: Indberetningen er et led i kampen mod finansiel kriminalitet.

Tryk her for flere gode råd.

Læs med her for at få en gennemgang af hele processen med indberetningen.

Læs med her for at få en introduktion til vores hjælpeside.

Kontakt Unioo

Du er velkommen til at kontakte os ved spørgsmål. Vi er klar til at hjælpe via [email protected] eller på telefon 5555 6610.