Kontingentkroner

Frigives fra vores konto hver torsdag og går ind på jeres konto derefter.

Hver torsdag frigiver (sender) Unioo indestående kontingentkroner. Det betyder, at pengene maximalt kan være låst hos os i en uge. Opkræver I f.eks. kontingent på en fredag, så bliver pengene altså udbetalt næstkommende torsdag (seks dage senere).

OBS! Vær opmærksom på, at det kan variere fra pengeinstitut til pengeinstitut, hvor lang tid der går fra pengene forlader vores konto til de står på jeres. Det er med andre ord ikke om torsdagen pengene går ind på jeres konto - det er blot om torsdagen, vi overfører dem.

Billetsalg

Frigives fra vores konto den førstkommende torsdag efter eventet og går ind på jeres konto derefter.

Penge for billetsalg bliver som udgangspunkt frigjort tre dage efter afholdelse af eventet og bliver sat til overførsel den førstkommende torsdag derefter. OBS! Ligesom ifm. kontingentkronerne, kan der være forskel på, hvor lang tid pengenes rejse varer fra den forlader vores konto om torsdagen til de går ind på jeres foreningskonto. Der kan laves en individuel aftale med foreningen, hvis der ønskes udbetaling fra billetsalg, inden arrangementets afslutning.

Om processen

Når medlemmerne betaler kontingenter eller der laves transaktioner ifm. foreningens salg af billetter, så går pengene direkte ind på en sikker opbevaringskonto.

Herefter registreres beløbene, og så skal de cleares af indløseren, før de er klar til overførsel til foreningens konto. Hvor længe det tager for transaktionerne at blive clearet af indløseren, afhænger af, hvilken korttype, der er blevet brugt. For Dankort går det ret hurtigt, mens det for udlandske kort som Visa og Mastercard tager længere tid. Sammenlign det gerne med den tid, det tager for et beløb i supermarkedet at blive registreret inde i din netbank. Dette kan også tage flere dage.

Herefter frigives pengene jævnfør ovenstående.