Du skal kun oprette én bruger, uanset hvor mange foreninger, du er med i.

Tilknyt flere foreninger

Når du skal tilknytte forbindelse til en forening, der ikke er den FØRSTE, som du skal knyttes til inde i Unioo, skal du trykke på invitationslinket og så logge på med dine sædvanlige loginoplysninger.

Skift mellem foreninger

Når du skal skifte mellem dine foreninger inde i Unioo, gør du som der står i denne hjælpeartikel: Skift mellem dine foreninger

Vidste du...

... at du frit og uforpligtende kan prøve Unioo's bestyrelsesværktøj? Find funktionerne i menuen venstre i bestyrelsesportalen. Find ud af mere inde på denne hjælpeside