Hvis du ikke har computer, men har en smartphone...

... så kan du gøre det hele på din smartphone. Hvis  du er indberetter, altså er den der f.eks. skal uploade filer m.m., så kan du downloade de relevante filer på din smartphone og uploade dem der fra. Du kan også låne en computer på dit lokale bibliotek.

Hvis du ikke har smartphone, men har en computer...

... så kan du lave hele indberetningen i din browser på computeren. Når du skal skrive under med dit MitId, så skal du bruge dit MitId på samme måde, som du er vant til. Hvis du er fritaget for at bruge MitId, kan du kontakte vores kundeservice.

Hvis du hverken har smartphone eller computer...

... så kan du måske finde hjælp hos enten de andre bestyrelsesmedlemmer eller hos din familie eller venner. Hvis de har smartphone eller computer, så kan du videresende dit invitationslink eller SMS til dem. Dette link er nemlig dit personlige link, så det kan du godt tilgå fra andres telefoner/computere. Du kan evt. også låne en computer på dit lokale bibliotek.

Giv stafetten videre

Hvis du er indberetter og synes at opgaven virker uoverskuelig, fordi du ikke har adgang til smartphone eller computer, så kan en løsning være, at der er en anden fra bestyrelsen, der er indberetter i stedet for dig. Indberetningen er nemlig digital og kan ikke foretages offline.