Det er ikke nogen hemmelighed, at MitID kan være lidt svært at danse med. Når det kommer til underskrivning i Unioo, er det desværre ingen undtagelse. Men hold ud, for det er ret nemt at få sin underskrift registeret korrekt, når man først ved hvordan.

Vigtigt! Hyppigste årsag til fejl: Når du har "swipet" (godkendt) i MitID skal du ALTID huske at gå tilbage til dokument-siden på Unioo, for at underskriften registreres korrekt. På iPhone går det ofte automatisk, men på android telefoner skal du selv gå tilbage til dokument-siden.

Se kort videoguide herunder (45 sekunder)