Prøv at gøre følgende:

• VIGTIGT! Husk at vende tilbage til siden, når du har underskrevet i MitID. Først her er underskriften godtaget.
  • Sikre dig, at det er dit brugernavn til MitID, du bruger til at logge ind (og ikke fx dit CPR-nummer eller en anden adgangskode).
  • Load siden og prøv igen. Læs mere om tekniske problemer her.
  • Tjek dit internet (både på den computer, som du evt. benytter og den telefon, som du har MitID på).
  • Hvis du får melding om, at dit MitID allerede er blevet brugt til at underskrive med, så overvej, om du er kommet til at bruge dit MitID, hvis du har hjulpet et andet bestyrelsesmedlem.
  • Hvis du ikke kan få lov at underskrive, fordi der står, at du (som indberetter) ikke har tildelt bankkonti, så skal du gå ind og tildele bankkonti. Se mere her.
  • Hvis du bruger MitID-brikken med kodeviser, kan problemet skyldes, at du bruger den forkerte kode. Der er nemlig én kode, der sender anmodningen videre til MitID-appen og en ANDEN kode, der sender dig over til kodeviserbrikken. Så tjek lige, om du bruger den rigtige. Læs evt. mere om brugen af MitID-kodeviseren her

Tryk her for at komme til en guide med video omkring, hvordan du underskriver med MitID.