Ved oprettelsen af ens bruger gennem invitationslinket, kan man støde ind i denne melding:

Hvis man gør dette, skyldes det én af følgende ting:

• Du har allerede oprettet en brugerprofil på Unioo fim. denne eller en anden forening
  • En anden benytter sig af din mailadresse inde i Unioo - f.eks. din ægtefælle.

Personlig bruger

Man skal kun have én profil pr. person inde i Unioo. Denne brugerprofil skal man tilgå alle sine foreninger fra. Man har kun brug for ét login. Så hvis du støder ind i ovenstående melding, skal du blot logge indtaste din adgangskode og logge ind.

Kan man dele mailadresse?

Man kan ikke dele mailadresse inde i Unioo, så hvis din ægtefælle allerede bruger jeres fælles e-mail til hans/hendes personlige brugerprofil, så bliver du nødt til at oprette dig din egen e-mail. Læs mere her

Ændre mailadresse

Hvis du vil ændre mailadresse, kan du gøre dette inde under indstillinger på din brugerprofil.