Man kan tilføje bestyrelsesmedlemmer og tildele/ændre frit i de enkelte bestyrelsesmedlemmers roller, når man har oprettet en forening i Unioo uden af have et pengeinstitut tilknyttet.

Alt dette foregår under "Indstillinger" i menuen til venstre, når du er logget ind på din bruger:

Læs her, hvordan man opretter bestyrelsesmedlemmer.

Tildel/ændre roller

Når bestyrelsesmedlemmer inviteres til oprettelse, kan man allerede her tildele dem en rolle. Men alle bestyrelsesmedlemmer kan frit ændre i sine egne roller inde under "Dine roller" i menuen:

VIGTIGT! Hvis foreningen er oprettet i Unioo gennem et pengeinstitut, skal ændringer i rollefordelingen foregå gennem en indberetning. Læs mere om dette her.